arabia-serveis-line
01-A

Abordem des de fa molts anys, projectes d’habitatges tant unifamiliars com plurifamiliars adaptant-nos a les noves maneres de construir per donar respostes versàtils i aconseguim espais per viure amb qualitat i en sintonia amb els nostres temps.

Residencial

arabia-serveis-line
01-B

Treballar en espais construïts per donar-los un nou ús o funcionament ens dóna l’oportunitat de repensar els espais per adaptar-los a noves necessitats posant en valor aquells elements que el caracteritza o el fa singular.

Rehabilitació

arabia-serveis-line
01-C

Aportem solucions tècniques buscant l’equilibri entre la inversió a realitzar, la durabilitat dels materials i el manteniment futur en cada obra de reforma en edificis o habitatges que cal conservar en bon estat, resolent tot el procés des de el projecte fins al final de l’obra.

Reforma

arabia-serveis-line
01-D

Resolem tot tipus de tràmits relacionats amb els immobles per donar resposta àgil i adequada a les gestions vinculades a les compra-venda, lloguers, cadastre, etc.

Tràmits

arabia-serveis-line
02-A

Tot i estar en un mon de tendències a Arabia | Arquitectura i Interiorisme ens agrada que cada projecte residencial compti amb la personalitat i els trets diferencials i personals de cada client. Es per això que comencem fent un anàlisis de les necessitats, inquietuds i desitjos dels nostres clients, per tal de poder reflexar en el projecte la identitat exclusiva de cada client i poder aconseguir que cada vivenda sigui “la llar desitjada i acollidora” somiada pel nostre client.

Residencial

arabia-serveis-line
02-B

Quan els nostres clients ens demanen un local-espai amb un identitat i exclusivitat única partim d’un estudi previ, anàlisis de tendències, competències, entorn,  i ajudem a projectar al nostre client una imatge i un interiorisme integrant la funcionalitat, els materials i la identitat visual. Volem seguir creant tendències però sempre complint les necessitats dels nostres clients.

Comercial

arabia-serveis-line
02-C

Som especialistes en imatges virtuals, utilitzem imatges 3D, treballem amb programes d’infografia que ens permeten acompanyar els nostres projectes d’unes imatges virtuals, properes al realisme, que ajuden a entendre als nostres clients el projecte i la idea que es vol aconseguir en cada projecte.

Infografia 3D

arabia-serveis-line
02-D

Ens agrada integrar l’exterior de cada vivenda a l’interior, i que l’interior es relacioni amb l’exterior de manera natural. Ens agrada jugar amb les entrades de llum natural, ens agrada remarcar i estudiar les vistes de l’entorn que envolta el projecte, ens agrada que els materials de l’exterior i l’interior quedin integrats, que el jardí jugui un paper important en els espais de l’edifici.

Exterior / Paisatgisme

arabia-serveis-line
03-A

T’acompanyem en la creació de la teva marca, o t’ajudem a re-llançar-la, donant-li una imatge gràfica atractiva, competent i professional. Podem dissenyar el teu logotip i podem crear una identitat visual completa que l’acompanyi: gràfica aplicada al teu espai físic, retolació i senyalètica, packaging… tot aquell material propi del branding gràfic i creatiu que identifiquen i personalitzen una marca.

Identitat Visual

arabia-serveis-line
03-B

Dissenyarem totes aquelles peces que puguis necessitar per promocionar i publicitar el teu negoci: targetes de visita, cartelleria i pòsters, flyers, díptics, papereria, etiquetatge, displays, roll ups… i amb el nostre propi servei d’impremta no t’hauràs de preocupar de res. També ens encarregarem de les peces publicitàries que necessitis per medis digitals: anuncis, banners, gifs animats…

Publicitat

arabia-serveis-line
03-C

T’oferim que publiquis amb nosaltres llibres, revistes, catàlegs, fulletons, programes, àlbums i qualsevol tipus de peces paginades i enquadernades. Les dissenyem, les maquetem i les imprimim. Perquè la teva publicació sigui única acabarem el procés oferint-te un gran ventall de suports i acabats per la impressió digital, assessorant-te amb els millors materials per al teu producte.

Editorial

arabia-serveis-line
03-D

Ens apropem a l’art en les propostes incorporant i acompanyant el disseny amb il·lustracions i creativitats, així com infografies i gràfiques que faran els teus continguts més atractius o que funcionaran per si soles com petites obres d’art. També explorem la tipografia com a element decoratiu i el lettering; tendències què, junt amb la il·lustració, són elements indispensable en la publicitat.

Il·lustració

arabia-serveis-line
04-A

Creem l’espai web íntegre de la teva marca: des de el primer pas, la contractació i configuració del hosting, fins tenir un espai 100% funcional i optimitzat. Cobrim tots els aspectes de la producció: front-end, que respon al disseny visible, i back-end, que correspon a l’estructura interna, instal·lació de protocols de seguretat, indexació… per tenir un espai atractiu i alhora optimitzat i amigable amb els cercadors.

Integral

arabia-serveis-line
04-B

Treballem amb WordPress, el CMS per excel·lència: llibertat absoluta en quant a disseny, estabilitat, adaptabilitat i de gestió intuïtiva per no perdre’s entre les línies de codi. La seva versatilitat i la seva resposta davant de les necessitats més exigents de UI, UX i responsivenes l’ha portat a ocupar el 70% del mercat. Blogs, formularis, animacions, galeries dinàmiques… tot el que vulguis al teu espai.

WordPress

arabia-serveis-line
04-C

Un aspecte important alhora de construir el nostre espai a internet és el servidor que escollim. És per això que el proveïdor de hosting d’Arabia és un dels més potents i fiables del país i ens atorga allò que més ens interessa en la matèria: seguretat i velocitat. Servidors optimitzats per WP, discs SSD, alta velocitat de càrrega, sistema CloudLinux, protocols SSL, Antihack, Antispam i Antivirus, còpies de seguretat automàtiques…

Hosting

arabia-serveis-line
03-D

La lluita per les primeres posicions a Google és acarnissada, i és comprensible donada les oportunitats de quota de mercat amb les que premia. El posicionament depèn de 3 factors: la teva popularitat, la inversió que hi dediquis i el SEO. El SEO, o grau d’optimització per cercadors, dirà si el teu web és Google friendly o no. A Arabia deixem el teu espai perfectament adaptat a les exigències de Google.

SEO

arabia-serveis-line
05-A

De la mateixa manera que l’element de promoció que tot negoci ha de tenir avui en dia és un espai web, aquest espai web ha de tenir unes fotografies professionals que el vesteixin responent a les tendències i necessitats actuals. Amb elles es transmetrà la imatge tangible, més enllà de la gràfica, de la marca. Des d’Arabia oferim foto-reportatge d’espais i d’interiors així com d’esdeveniments.

Interiors

arabia-serveis-line
05-B

Pel mateix motiu, ensenyar el producte o servei que s’ofereix és imprescindible i no es pot descuidar la qualitat de les imatges amb les que es mostren: il·luminació adequada, el fons correcte i una edició digital que permeti veure totes les qualitats estètiques del producte.

Producte

arabia-serveis-line
05-C

Si el que necessites és fotografia de retrat també et podem ajudar. Retrats per fitxes, CV, d’equip humà o simplement retrats artístics per emmarcar.

Retrat i LifeStyle

arabia-serveis-line
05-D

L’edició digital de fotografies, gràcies al Photoshop, s’ha convertit en una sub-disciplina més de la fotografia i no la podem obviar precisament quan estem lluitant en el mercat per destacar sobre els altres. Anem també un pas més enllà i oferim retoc, manipulació i fotomuntatges.

Edició