arabia-serveis-line
01-A

Abordem des de fa molts anys, projectes d’habitatges tant unifamiliars com plurifamiliars adaptant-nos a les noves maneres de construir per donar respostes versàtils i aconseguim espais per viure amb qualitat i en sintonia amb els nostres temps.

Residencial

arabia-serveis-line
01-B

Treballar en espais construïts per donar-los un nou ús o funcionament ens dóna l’oportunitat de repensar els espais per adaptar-los a noves necessitats posant en valor aquells elements que el caracteritza o el fa singular.

Rehabilitació

arabia-serveis-line
01-C

Aportem solucions tècniques buscant l’equilibri entre la inversió a realitzar, la durabilitat dels materials i el manteniment futur en cada obra de reforma en edificis o habitatges que cal conservar en bon estat, resolent tot el procés des de el projecte fins al final de l’obra.

Reforma

arabia-serveis-line
01-D

Resolem tot tipus de tràmits relacionats amb els immobles per donar resposta àgil i adequada a les gestions vinculades a les compra-venda, lloguers, cadastre, etc.

Tràmits

arabia-serveis-line
02-A

Tot i estar en un mon de tendències a Arabia | Arquitectura i Interiorisme ens agrada que cada projecte residencial compti amb la personalitat i els trets diferencials i personals de cada client. Es per això que comencem fent un anàlisis de les necessitats, inquietuds i desitjos dels nostres clients, per tal de poder reflexar en el projecte la identitat exclusiva de cada client i poder aconseguir que cada vivenda sigui “la llar desitjada i acollidora” somiada pel nostre client.

Residencial

arabia-serveis-line
02-B

Quan els nostres clients ens demanen un local-espai amb un identitat i exclusivitat única partim d’un estudi previ, anàlisis de tendències, competències, entorn,  i ajudem a projectar al nostre client una imatge i un interiorisme integrant la funcionalitat, els materials i la identitat visual. Volem seguir creant tendències però sempre complint les necessitats dels nostres clients.

Comercial

arabia-serveis-line
02-C

Som especialistes en imatges virtuals, utilitzem imatges 3D, treballem amb programes d’infografia que ens permeten acompanyar els nostres projectes d’unes imatges virtuals, properes al realisme, que ajuden a entendre als nostres clients el projecte i la idea que es vol aconseguir en cada projecte.

Infografia 3D

arabia-serveis-line
02-D

Ens agrada integrar l’exterior de cada vivenda a l’interior, i que l’interior es relacioni amb l’exterior de manera natural. Ens agrada jugar amb les entrades de llum natural, ens agrada remarcar i estudiar les vistes de l’entorn que envolta el projecte, ens agrada que els materials de l’exterior i l’interior quedin integrats, que el jardí jugui un paper important en els espais de l’edifici.

Exterior / Paisatgisme